perjantai 9. huhtikuuta 2021

Live Love Levi




Pääsiäinen ja loma on enää muisto vain ja arjessa ollaan oltu kiinni jo tämä viikko. Tai minä lomailin vielä tiistain, mutta päivä kului lähinnä rästihommia hoidellessa.

Levillä tosiaan hurahti pääsiäinen ja kelitkin oli paremmat kuin odottaa saattoi. Perillä oltiin keskiviikkona ja torstaina tehtiin retki Särkitunturille, josta mainitsinkin jo edellisessä postauksessa. Perjantaille ja lauantaille oli suunnitelmissa mäkeä ja toistelin ehkä noin sata kertaa, että onneksi käytiin muutama viikko sitten Simpsiöllä vähän testaamassa. Muuten en tiedä miten olisi käynyt, jännitti niin pirusti jo pelkkä hissi. 

Tuttuun tapaan mäessä vedin lukkoon ja vauhti ei todellakaan päätä huimannut. Oman hasteensa aloittelijalle teki myös jo hieman sohjoiset rinteet. Perjantai meni lähinnä ihmetellessä (ja auratessa), mutta lauantaina opin sitten vähän enemmän jo tekniikkaakin ja homma sujui edes vähän paremmin. Paljon kuitenkin vaatisi vielä harjoittelua ja toistoa, että alkaisi sujumaan edes hyvin. 

Minttukaakao maistui tauolla


Vähän harmittaa myös, kun iso osa touhusta jää näkemättä ja tekemättä, kun ei osaa ja uskalla laskea edes vähän jyrkempiä rinteitä. Harjoittelin vain parissa loivassa vierekkäisessä rinteessä ja muu porukka ymmärrettävästi ei saanut siitä juuri mitään, joten passitin muut muihin rinteisiin, että saavat vähän edes vastinetta rahalle eikä tarvi mun perässä (lue edellä) roikkua. Hyvin pärjäsinkin ja kun muut palasivat päivä alkoikin olla täysi. Seuraavaksi rinteeseen sitten taas heti ensi talvena :-D Ja sama opettelu alusta. Nyt keskitytään muihin lajeihin siihen asti.

Muuta ei sitten oikein ehtinytkään, lauantaina mäen jälkeen paljuiltiin ja sunnuntai meni lähinnä palauttelussa. Käytiin keskustassa kävellen ja siinä jo meni mukavasti aikaa. Maanantaina aamusta startattiin kotia kohti ja matka taittui yhdellä pysähdyksellä yhdeksässä tunnissa. Kyllä oli paikat jumissa matkan jälkeen. 

Loma oli kaikenkaikkiaan oikein onnistunut, mutta nyt saa talvi tältä erää riittää. Kevättä kohti!

Maisemia voisi kyllä ihastella vaikka kuinka pitkään.










Mukavaa viikonloppua!



Instagram: h_niinahelena


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...