torstai 1. huhtikuuta 2021

Lomalla

Lomalla ollaan oltu nyt muutama päivä. Käytännössä kesäloman jälkeen ei ole vapaata tullut pidettyä yhtään ylimääräistä. Yleensä saatan pitää joitain yksittäisiä liukumapäiviä silloin tällöin varsinkin koululaisten syys- tai joululomien aikaan, mutta nyt ei ole tullut pidettyä niitäkään. 

Etätyö varmasti osaltaan vaikuttaa, ei jotenkin ole tarvetta pitää vapaata, kun kuitenkin on kotona eikä nuo koululaisetkaan enää äitiä tarvitse lomilla. Päinvastoin, parempi olisi pysyä poissa jaloista.

Talviloma oli tarkoitus pitää vasta parin viikon päästä, koska piti lähteä Madeiralle vaan toisin kävi. Siirrettiin lomat sitten tähän pääsiäisviikolle. Tiistaina pakattiin auto ja lähdettiin ajelemaan kohti Leviä. 

Matkaa kertyy Vaasasta aika monta kilometriä ja jaettiin matka kahteen päivään pitäen välistoppi Oulussa. Yövyttiin hotellissa ja keskiviikko aamuna matka jatkui. 

Perillä oltiin keskiviikkona iltapäivällä. Meillä siis asuu sukulais-ystäväperhe täällä Levillä ja asumme heidän luonaan.

Torstain ohjelmassa oli vaellus Särkitunturille. Reitti oli helppo, hyvä polku, joka oli käytännössä tie. Piti varoa vain, ettei astu polulta liian sivuun. Silloin nimittäun upposija syvälle. :-) Reitin pituus polkua pitkin oli 3,2 km ja reitin puolivälissä oli grillipaikka. 

Ensin kivuttiin huipulleja paluumatkalla pysäjdyttiin syömään eväitä, makkaraa, vaahtokarkkeja ja banaaniakin grillattiin. Päälle vielä termarikahvit. Hyvää oli! 

Muita ihmisiä ei juurikaan näkynyt ja oli oikein mukava pikku päiväretki.

Hyvää pääsiäistä!



















Instagram: h_niinahelena


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...