torstai 22. huhtikuuta 2021

Kiirusta

Yhtäkkiä kevät onkin jo pitkällä, lumet lähestulkoon sulaneet ja lämpötilatkin on välillä lähes kesäisissä lukemissa.
 


Pääsiäisen jälkeen on pitänyt niin kiirettä, ettei ole juurikaan jäänyt aikaa edes blogille. Kiirettä pitää lähinnä töiden ja muiden harrastusten kanssa. Opiskelen myös avoimessa yliopistossa viestintää ja parin isotöisen tehtävän palautukset ovat osuneet myös tähän kohtaan. No, nyt pitäisi vähän rauhoittua kaikin puolin pikkuhiljaa.

Kesää kohti mennään ja viime viikolla avattiin myös vaunukausi. Meillä on siis kausipaikka asuntovaunulla Camping Jurvassa nyt viidettä kesää. Ensimmäistä kertaa jätettiin vaunu paikalleen koko talven ajaksi, isäntä vain teki pressusta katoksen vaunun päälle. 

Lauantaina tosiaan vietiin grilli ja petivaatteet sekä muuta sälää jo paikalle ja kasattiin etuteltta. Oltiin yksi yö ja vähän fiksattiin paikkoja. Lauantaina illalla oli tietty sauna ja uimassakin kävin. Kylmää oli vesi, mutta kuuluu asiaan. 




Kiireestä huolimatta treenailut jatkuu nousujohteisesti ja nyt on kyllä ihanaa, kun pääsee jo kesälenkkareissa ja muutenkin kevyemmissä tamineissa juoksemaan. Jumpat on nyt aikatauluongelmien takia jääneet väliin, mutta ulkoliikkumista on ollut senkin edestä. Kesälle pitäisi nyt löytää joku juoksutapahtuma, johon voisi osallistua niin vire pysyy paremmin yllä. 



Instagram: h_niinahelena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...