maanantai 17. toukokuuta 2021

Nu Skin Nutricentials



Olen jo pitkään etsinyt jotain ihonhoitosarjaa ja kuin sattuman kautta törmäsin kaverin kautta NuSkiniin. Merkki oli itselleni ihan uusi ja tuotteiden myynti perustuu kotikutsujen kautta tapahtuvaan myyntiin. Halutessaan tuotteita voi tilata myös suoraan NuSkinilta luomalla omat tunnukset sivuille, mutta avun ja tuen saamiseksi kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä NuSkin edustajaan. 

NuSkin on maailmanlaajuinen kauneudenhoito- ja hyvinvointialan yhtiö, joka auttaa ihmisiä näyttämään nuorekkailta ja tuntemaan itsensä nuoriksi laadukkaiden ja palkittujen tuotteiden valikoiman avulla. NuSkin on perustettu Utahissa vuonna 1984 ja on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista suoramyyntiyhtiöistä.

Koronan myötä myös NuSkin on siirtynyt virtuaalisiin kutsuihin ja sainkin mahdollisuuden osallistua sellaiseen.

Kutsuilla kiinnostuin monista tuotteista, mutta päädyin ostamaan Nutricentials -sarjan kuorintavoiteen, hoitonaamion ja seerumin. Nutricentials-tuotteissa käytetään bioadaptiivisia kasviaineita ja se auttaa ihoa sopeutumaan ympäristöön. Nutricentials sopii kaikille aikuisille. 


Brighter Day Exfoliant scrub

Kuorintavoide poistaa kuolleet ihosolut ja huokosia tukkivat epäpuhtaudet sekä saa ihon näyttämään sileältä ja hehkuvan kirkkaalta. Toisin kuin muut kuorintavoiteet, kaksitehoisen koostumuksen sisältämät granaattiomenan entsyymit auttavat irrottamaan kuolleita ihosouja samalla kun luonnolliset kuorivat mineraalit poistavat ne iholta. Sekä entsymaattisen että fyysisen kuorinnan yhdiselmä auttaa poistamaan kuolleet ihosolut tehokkaammin kuin kumpikaan menetelmä yksinään. 
- valmistettu biadaptiivisista kasviaineista
- auttaa poistamaan huokosia tukkivia elementtejä ja tekee ihosta sileän ja hehkuvan
- virkistää, pehmentää, tasoittaa ja saa ihon näyttämään kirkkaammalta
- granaattiomenan entsyymit auttavat hajottamaan "liimaa", joka pitää kuolleita ihosoluja paikoillaan
- kuorii ihon pintaa hellävaraisesti ja tasaisesti
- auttaa suojaamaan ihoa ja rajoittamaan saasteiden ja hapettumisstressin vaikutusta poistamalla kuolleita ihosoluja
- vähnetää ihoa saastuttavien hiukkasten määrää



Spa Day Creamy Hydrating Masque

Naamio sisältää bioadaptiivisen kasviyhdistelmän sekä sakkaridi-isomeraattia, joka on kasveista johdettua kosteudensäilyttjäjää ja auttaa säulyttämään ihon kosteutettuna ja säteilevänä. Sen kosteuttava koostumus auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon, vähentämään kuivuutta ja jättämään iholle terveen hehkun. 
- valmistettu bioadaptiivisista kasviaineista
- kosteuttaa ihon ja auttaa sitä näyttämään kosteutetulta ja hehkuvalta
- vähentää kuivumista ja auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon antaen sille terveen, kosteutetun hehkun
- saa ihon tuntumaan pehmeältä, kosteutetulta ja virkistyneeltä



Celltrex Always Righ Recovery Fluid

Tämä tuote on suunniteltu pitämään iho pehmeänä, hehkuvana ja miellyttävän tuntuisena päiväsaikaan ja täydentämään ihon kykyä palautua ympäristön stressitekijöistä yöaikaan. Kevyt, nopeasti imeytyvä seerumi sisätää HydraFlex -sekoitusta, joka tarjoaa enemmän tai vähemmän kosteutusta ihon tarpeesta riippuen päivän kuluessa. SAmalla bioadatiivisten kasviaineiden sekoitus auttaa suojelemaan ihoa jokapäiväisiltä stressitekijöiltä, kuten valvomiselta, kiireeltä, saasteilta ja parantaa vastustuskykyä niitä vastaan. 
- bioadaptiiviset kasviaineet auttavat lisäämään ihon kykyä sopeutua ympäristöön
- auttaa suojaamaan ihoa stressin, saasteisen ja hapettumisstressin negatiivisilta vaikutuksilta
- auttaa hallitsemaan ihon kosteutusta, joten iho tuntuu aina pehmeältä ja mukavalta
- virkistää ja kosteuttaa jättämättä iholle paksua kalvoa
- auttaa rajoittamaan saasteiden kerääntymistä iholle
- jättää ihon pehmeän, nuorekkaan ja hehkuvan näköiseksi



Bioadaptiivinen kasviyhdistelmä on viiden kasviutteen yhdistelmä, joka sisältää kasveja, jotka kukoistavat ankarissa ilmastoissa. Auttaa ihoa palautumaan. Ruusujuuri, maralkäpylatva, pakurikääpä, peikonmähkä ja siperian ginseng. 

Tilasin nämä kolme tuotetta ja olen käyttänyt niitä nyt noin 1,5 kuukauttta. Naamiota ja kuorintaa 1-2 kertaa viikossa ja seerumia päivittäin. Iho on kokenut valtavan muutoksen, ei ole enää harmaa ja elottoman näköinen vaan silminnähden terveempi. Tämän seurauksena uusi tilaus phdistusainetta ja kosteusvoidetta on jo tulossa. Käytössä on myös sävyttävä päivävoide aurinkosuojakertoimella. Kerron näistä lisää sitten kun olen päässyt tuotteita käyttämään. 

Taisin siis löytää etsimäni tuotesarjan. Jos sinä kiinnostuit, laita viestiä tänne tai instagramin kautta. 



Instagram: h_niinahelena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...