perjantai 15. toukokuuta 2020

Juoksun ilo - onko se sittenkin jälleen löytymässä?




Aikansa se ottaa, mutta tällä viikolla on sujunut hyvin. Perjantaissa mennään ja joka aamu ennen töitä on hikoiltu. Jee!

Maanantaina juoksu 6,5 km
Tiistaina juoksu 8 km
Keskiviikkona pyöräily 20 km
Torstaina kävely 5 km
Perjantaina juoksu 5 km




Lisäksi on iltaisin käyty kävelylenkeillä, mutta niitä en oikeastaan laske, vaikka hyvää liikuntaa ja peruskunnon kehittämistä ovat nekin. Juoksu on tuntunut tosi hyvältä ja jalat alkaa tottumaan uusiin kenkiin, jotka ostin taannoin. Asics Gel Nimbus 22. Käytän niitä näillä maantie- ja asfalttihöntsäilyillä, poluille ja metsään sitten toiset kengät.

Maanantain ja tiistain juoksut sujui ihan poikkeuksellisen hyvin, hyvä kun maltoin lopettaa. Keskiviikon pyöräily jo vähän tihkas, mutta lähdin kuitenkin. Kylmäkin oli, reilusti yöpakkasta ja varpaat jäätyi. Muuten tuli kyllä tietty lämmin ja nälkä taas kasvoi, piti saada 20 km mittariin.

On taas työtkin maistuneet ihan eri tavalla näiden aamuliikkumisten jälkeen ja kun on herännyt ajoissa, saanut kunnolla raitista ilmaa, on unikin tullut helposti illalla. Tästä uuteen nousuun!





Nyt viikonloppu otetaan vähän rennommin ja vimeistään maanantaina taas jatketaan.

Mukavaa viikonloppua just sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...