keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Les Mills Bodyattack

Eilen olin pitkästä aikaa bodyattackissa. Bodyattack on yksi lempiryhmäliikuntatunneistani. Tunti on yleensä 55 minuuttinen, mutta eilen siitä oli käytössä 45 minuutin mittainen tunti ja muutama kappale oli jätetty pois. Kyseessä oli vielä lisäksi kevennetty versio eli ohjaaja näytti liikkeet ilman hyppyjä ja juoksuja. 

Bodyattack on Les Millsin lisenssitunti ja salilla, joka tuntia tarjoaa täytyy olla vaadittava lisenssi ja LesMills-koulutettu ohjaaja. Ohjelma vaihtuu kolmen kuukauden välein, mutta runko pysyy aina samanlaisena. Bodyattack ryhmäliikuntatunti on korkeasykkeinen tunti, joka kehittää sekä voimaa, että kestävyyttä. Intensiivinen Bodyattack-treeni yhdistää atleettiset ja aerobiset liikkeet voima- ja kestävyysharjoituksiin. Bodyattack -tunti koostuu intervallityyppisistä jaksoista, joissa jokaista sykettä kohottavaa osuutta seuraa palautumisjakso. 

Bodyattackin liikesarjat ovat helppoja, mutta tehokkaita perusliikkeitä, kuten juoksua, askelkyykkyjä, haarahyppyjä ja kyykkyjä. Lihaskunto-osuudet sisältävät punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä. Tunti on todellinen hikitreeni, joka parantaa myös sydämen ja keuhkojen toimintaa lisäämällä hapenottokykyä ja kuluttaa tehokkaasti energiaa. 

Voiman ja kunnon kehittämisen lisäksi Bodyattack kehittää nopeutta ja ketteryyttä sekä parantaa tasapainoa ja nivelten ja luiden kuntoa.     

Tunnin lopuksi on aina rauhallinen venyttely- ja palautusjakso. 

Bodyattackin jälkeen olo on kyllä aina mitä mahtavin, hikitreeniä parhaimmillaan!

Tykkäätkö sä Bodyattackista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...