torstai 4. helmikuuta 2021

Perutaanko kaikki - vai uudet tavoitteet?

Nyt se sitten tuli, vahvistus MiutMadeiran 2021 peruuntumisesta. Tai oikeammin siirtymisestä. Tapahtuma olisi siis ollut huhtikuussa ja kyllähän sen nyt saattoi jo arvata, että näin tulee käymään. Harmittaa silti. 

En halua uskoa, että tämä jäisi ns ikuiseksi haaveeksi, vaikka kieltämättä siltä alkaa tuntua. Ensimmäisen kerran MiutMadeira peruuntui viime keväänä, kun koko koronahässäkkä oli vasta alussa. Silloin se peruttiin maaliskuun puolivälin paikkeilla ja harmittelin, kun niin kävi, koska olin aivan varma, että tapahtumahetkellä huhtikuussa koko korona on ohi ja muisto vain. Kuinka väärässä olinkaan! 

Nyt haaveilemani juoksutapahtuma huhtikuulta 2021 on siirretty marraskuulle 2021. Vaihtoehtoisesti osallistumisen voi siirtää myös vuodelle 2022 tai 2023. Aika paljon vaihtoehtoja siis. Edelleen ajattelen osallistuvani, mutta en vielä tiedä mihin näistä vaihtoehdoista ja miten valinta käytännössä menee. Eiköhän sekin jossain vaiheessa selkiinny.

Nyt tavoitteena pysyä tästä peruuntumisesta huolimatta liikkeessä. Kuten olen aiemmin jo maininnut, tarvitsen aina jonkin tavoitteen, jota kohti menen ja mitä varten käytännössä treenaan. Tietysti kun kaikki sujuu, säät on hyviä, on aikaa ja muutenkin kaikki askelmerkit kohdillaan, liikkuminen tulee kuin luonnostaan, mutta jossain vaiheessa siitä väkisinkin jää tavoitteellisuus pois ja helposti voi tulla taukoja vaikka kuinka kaikki olisi kivaa ja tietäisi positiiviset vaikutukset. 

Tähän voisi nyt moni sanoa, että eikö voi liikkua ja tehdä juttuja vaan omaksi iloksi, kyllä voi ja usein teenkin, mutta silti, jatkuvuuden takia tarvitsen tavoitteen. Ehkä kesällä Suomessa sitten, kuten jo uhkasin. Jos korona ei peru kaikkea, taas. 

Nyt voisikin olla paikallaan asettaa itselle ihan uusi tavoite. Pysyä liikkeessä ja treenata nousujohteisesti ilman päämäärää tai pitää päämääränä vain hyvää oloa. Onnistuisikohan se? 

Ainakin voi nauttia upeista pakkaspäivistä! 






Instagram: h_niinahelena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...