sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Kesälomalla

Huomenna maanantaina on virallisesti ensimmäinen kesälomapäiväni ja siitä eteenpäin neljä viikkoa! Nyt ennen loman alkua on ehditty jo päästä kesäfiilikseen, kiitos kesäkuisen helleaallon. En kyllä muista koska olisi ollut näin lämmintä kesäkuussa, onko koskaan?

Kesään on tähän mennessä kuulunut suppailua, piknikkiä, uintia, ystävien tapaamista muutamien illanistujaisten merkeissä. Kivaa puuhaa siis jo nyt paljon takana tälle kesälle ja loma vasta alkamassa.

Huomisaamuna suunnataan perheen kanssareissuun, ensin Tampereelle pariksi päiväksi, sielläkin tavataan ystäviä ja sen jälkeen koronasta huolimatta parin päivän visiitti Tallinnaan. Tallinnassa on tullut käytyä monet kerrat jo, mutta nyt edellsiestä reissusta on vierähtänyt jo pari vuotta.


Loppuloman suunnitelmat on vielä auki, mutta eiköhän jotain kivaa ole vielä tiedossa. Esikoinen lähtee rippileirille parin viikon päästä ja mieskin menee jo töihin silloin. Kuopuksen kanssa keksitään sitten jotain kivaa. Oma lempipaikkani on meidän perheen kesänviettopaikka Camping Jurva. Meillä on siellä asuntovaunu kausipaikalla nyt neljättä kesää ja kevään ja kesän viikonloput on pääosin kuluneet siellä tänäkin vuonna.

Kausipaikka leirintäalueella on erittäin hyvä vaihtoehto kesämökille. Ei ole pakollista työleiriä joka viikonloppu odottamassa, mutta halutessaan voi osallistua alueen kunnostustöihin talkoohengessä. Seuraa ja yhteistä ajanvietettä löytyy, mutta aikaa voi viettää myös itsekseen omalla vaunupaikalla.

Treenitkin onnistuu kesäpaikassa hyvin, alueella on hyvät polkumaastot, mutta niiden käyttö on kyllä tänä kesänä jäänyt aika vähälle. Pari kertaa on kierretty järven ympäri menevä lenkki. Osittain johtuu kyllä helteestäkin liikunnan vähyys, mutta ei sitä yksin voi syyttää. Motivaatio nyt taas vähän hukassa. Ehkä se tässä loman aikana herää taas, syytä ainakin olisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...