tiistai 14. heinäkuuta 2020

Tänään se tapahtui

Pitkästä, pitkästä aikaa! Kunnon juoksulenkki, olen niin täpinöissäni, että pitäähän se tännekin raapustaa.



Makoilin iltapäivällä sohvalla ja WhatsAppin hölkkäryhmässä huhuiltiin lenkille. En porukasta tunne montaakaan, pari vain ja muutaman tiedän. En siis juurikaan ryhmän kanssa käy yhteislenkeillä, tämä taisi olla toinen kerta. Ensimmäinen taisi olla tammikuussa.

Nyt sitten oli tuttuja lähdössä eikä muutakaan tekemistä ollut suunnitteilla niin hetken mielijohteesta ilmoittauduin mukaan. Lähtöpaikka oli rannassa ja matkalla ajellessani mietin miksi en mennyt pyörällä, siinähän olisi saanut hyvän alkulämmön ja loppuverkankin. No, se oli myöhäistä siinä vaiheessa.

Meitä oli neljä tänään paikalla ja lähdettiin hölköttelemään hiekkatietä pitkin rantaa. Lenkkeilen tuolla paljon läpi vuoden enkä koskaan kyllästy siihen. Maisemat on upeita! Vaasakin on kyllä kaunis kesäkaupunki, varsinkin rannan tuntumassa.




Juoksu sujui yllättävän hyvin ja vajaa 7 km mentiin. Sykkeet toki oli vähän turhan korkealla välillä, mutta sitten vähän hidasteltiin ja palauteltiin. Vauhti pysyi kuitenkin maltillisena koko lenkin ajan.  Uskomaton fiilis! Kyllä kannatti lähteä ja suunnittelinkin jo loppuviikon liikunnat valmiiksi! Kyllä se nyt tästä lähtee taas, jee!

Mies olikin sillävälin katsellut lentoja Madeiralle, kyllä täältä vielä noustaan! Kohti Madeiraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...