tiistai 21. heinäkuuta 2020

Kadonneen motivaation löytyminen

Kauan se oli kateissa ja monta yritystä löytymiseen. Nyt näyttäisi kuitenkin tosissaan siltä, että vihdoin on liikuttu enemmän kuin satunnaisesti.

Nyt kun motivaatiota ja intoa on löytynyt, on kiva hieman suunnitellakin treenejä. Pitkä matkahan tästä tulee tavoitetta MIUT Madeira 42 km kohti. Kompastuksia varmasti tulee eikä aina suju niin sutjakkaasti ja hyvin, mutta ehkä se on sen arvoista.


Viime viikolla ostettiin lennot ja varattiin majoitus Madeiralta huhtikuulle. Ollaan siis hieman lähempänä totuutta taas ja motivaatiota treenaamiseen olisi syytä olla. Aikaa on vielä hyvin, mutta ei liikaa kuitenkaan. Nyt kun aikaa on, voikin tähdätä uuteen ennätykseen. Minähän en tosin ole noin pitkää matkaa koskaan juossut eli ennätys se on jo itsessään mikäli maaliin pääsen.

Viime viikolla kuntoportaita kiivetessäni totesin, että hommia kyllä on ja paljon, en sitä toki ole epäillytkään missään vaiheessa. Pohjakunto on olemassa, ei se minnekään ole hävinnyt, mutta talven aikana se täytyy saada siihen malliin, että saa itsestänsä parhaan irti. 




Ja kyllä, osallistun kisaan täysin vapaaehtoisesti ja omasta halusta, vaikka välillä näitä tekstejä lukiessa saattaa vaikuttaa siltä, etei vähempää voisi kiinnostaa. tämä on kuitenkin vuosien varrella tullut haaveekseni, vaikka en joskus olisi voinut kuvitellakaan maksavani siitä, että pääsen ulkomaille juoksemaan ja rääkkäämään itseäni. Niin ne ajatukset muuttuu. 


.
Viime viikolla kulki hyvin ja saldosta tuli tälle pohjalle tosi hyvä. Tiistaina noin 7 km yhteislenkki. Keskiviikkona pyöräillen kuntoportaisiin Öjbergetille 15 km suunta ja 5 x raput ylös ja alas. Rapuissa käytin eri liikkeitä, hyppyjä, askelkyykkyjä, juoksua, kävelyä. Tuo päivä olikin kova, kun etukäteen mittasin pyöräilymatkan reilusti alakanttiin. Maps näytti sen olevan meiltä 10 km, mutta totuus olikin 15 km eli matka piteni 10 km, kun takaisinkin piti tulla.





Perjantaina kävin aamulla juoksemassa vitosen verran. Lenkki kulki taas Vaasan rannikolla ja tämä on ehdottomasti yksi lempipaikoistani Vaasassa. Vuodenajalla ei ole väliä, aina yhtä kaunista.

Lauantaina käytiin miehen kanssa yhdessä 11 km lenkki välillä juosten ja välillä kävellen. Näistä raskain oli lauantain lenkki, mutta johtunee osittain oudokseltaan runsaista kilometreistä jo aikaisemmin viikolla.




Suunnitelmana olisi nyt muuama viikko herätellä kroppaa taas treeneihin ja hakea tuntumaa. Pikkuhiljaa voi sitten kehittää jo määrätietoisempaa treeniohjelmaa kohti MIUT Madeiraa 2021. 

Miten sun treenit kulkee?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Juhlakävely OSA 2

Postauksen toinen osa keskitty matkan loppuosaan, joka ei enää sujunutkaan niin lennokkasti kuin alku. Kahvittelun jälkeen matka jatkui. Hit...